Welcome Guest Login or Signup
TRAZI | Mp3 MUZIKA | LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
| LANGUAGE:

FORUM
New Posts | My Topics | User Settings | Subscriptions
Post Reply
Maja Marijana - Interviu Mersin K.
Total Views: 353 - Total Replies: 0
Dec 15 2008, 9:19 am - By mersin

13-dec-2008

Subota vece pocela je priprema za nastup nase zvezde Maje Marijane,
nazvao sam svog prijatelja Seru i pitao dali moze da pita maju za jedan interviuw za folkparada.com,

Tokom razgovora sa serom pao je odgovor da to nije pro i da ce ona to nama sa zadovoljstvom da uradi, Spremislismo se i krenu li iz VEGHEL-a za WYCHEN.

Stigli smo oko 22 casa parking je bio skoro pun,. Ja sam isao sa svojom ekipom novi kamerman Asmir T. i nas drug BB koji je vec usput poceo da zalijeva sa pivom . :)

Kad sam vec kod njega zeleo bi par reci o njemu da ispricam to je decko hollandjanin inace se zove Boudewijn (ima nesto veze sa nekim vinom ) njega sam upoznao kad sam presao da zivim u Veghel jedno mirno ali lepo mesto za zivot.

Ja i BB se vec znamo vise od godinu dana treniramo zajedno (Kick box) on inace predaje casove KICX BOX-a, Sto se muzike ljubave prema nasoj narodnoj muzici  postaje sve veca i veca,
Decko voli da slusa Serifa, Kemala, Kuki, Halid beslic i.t.d.

Njegova cura koja ima poreko iz bosne mu je pomogla da savlada nas jezik i da predje na nasu muziku naravno :) prati me vec punu godinu ide samnom i drustvom na nase zurke ima dosta naseg karaktera.. Ali necemo vise o BB "Boudewijn" :)

Znaci biloje oko 22:10 kad sam uso u zalu priso sam kod mog jarana SERA on je trenutno pjevao, pocelismo sa lakim picem da se zagrijavamo a narod je vec poceo da se skuplja. naravno sera je odpjevao svoj blok otisli smo malo da pricamo ja i on i da popijemo nesto dobro tokom razgovora SERA je naglasio da krece za Ameriku n 4 nedelje imace turneju snekoliko nasih estradnih zvjezda ali otom potom ce te vise saznati...

Onda je naravno doslo vreme da nasa maja pocne pjevati, Igrali smo i pjevali  dokle se nije zavrsio prvi deo njezinog nastupa.. Otisli smo u sobu gde se nasa Maja odmarala uslismo poklonili cvece koje joj se nadamo svidelo, pricalismo neke stvari koje mozete pogledati u interviu...

Maja Marijana je kao licno osoba SRCE veliko, Lepo nas je ispostovala naravno kao i mi nju sto  smo probali i nadam se da smo uspeli Majina cela pauza je posvecenja nasoj webstranici, Naravno da sam joj za to puno zahvalan na kraju kada se zavrsio nas interviu dobili smo poklon od nase maje  "Njezin novi Album naravno sa njezinim potpisom na CD + Na nasu majcu :)"

Uskoro ocekujemo nasu maju da nam se pridruzi kao vrlo rad gost na fp do tada  malo strpljenja dok se ona ne prijavi kod nas i mi da obradimo interviu i postavimo online :):):):)

PS: Pogledajte uradjeni interviu...

Administrator (Mersin)
Post Reply

The Balkan Community... V2.1 ™